Waar op letten bij het dragen van een sieraad

armband links of rechts

In het sieraden assortiment van 123sierraad.nl kun je alles vinden om je van top tot teen te laten schitteren.

Armbanden
Onze armbanden zijn gemaakt van verschillend materiaal. Goud en zilver wordt gebruikt, soms in combinatie met andere materialen. Het is belangrijk dat een armband goed past en niet losraakt. Sluitingen zijn veilig geconstrueerd. Meet je pols op om te weten welke omtrek je nodig hebt. Niet zeker van de omtrek, omdat je het als kadootje wilt geven? We hebben ook elastische armbanden!

 

Kettingen
Van natuurlijk katoen tot goud en Titanium kun je een collier kiezen die bij jou en je outfit past. Meten is weten! Meet de omtrek van je hals zodat je weet wat je minstens nodig hebt. Moet de ketting langer vallen? Tel er meer centimeters bij!

 

Ringen

welke kant ring dragen

Van een casual ring die je af en toe draagt omdat deze mooi bij je outfit past, tot de ring die je voor eeuwig aan je vinger wilt hebben. Meet de omtrek van je vinger op door een passende ring op een liniaal te leggen en te kijken hoeveel millimeter het is van de ene (binnen)kant van de ring naar de andere (binnen)kant. Of anders bind je een touwtje of lintje om je vinger en meet dat op.

 

Oorbellen
Steken, klemmen, hangen; ze doen het allemaal om jou te laten stralen! We hebben oorbellen in diverse materialen. Ben je allergisch voor (edel)metaal? Lak de binnenkant met doorschijnende nagellak. Dat voorkomt vaak een allergische reactie.

4 sieraden voor mannen

ketting 2 ringen

Maak smaakvolle combinaties met een ring, armband en horloge met je kleding. Van klassiek tot trendy of sportief, het sieraad naar jouw smaak kun je vinden in onze ruime voorraad. Omdat we vriendelijk geprijsde exemplaren hebben kun je vaak wisselen van outfit.

Dames en heren, als partner kun je natuurlijk ook de man van je leven een leuk cadeau geven dat bij jouw outfit past. Matching outfits blijven leuk om te dragen en naar te kijken! Laat de wereld weten dat je samen bent en van elkaar houdt. Van liefde is er nooit te veel in de wereld,

Onze service en advies is altijd optimaal. Het beperkt zich wel tot de producten. Advies voor liefde kunnen we je helaas niet geven!

 

Ring​​
Veel mannen beperken zich tot de trouwring. Dat hoeft niet. Al in de oudheid droegen mannen ringen. De meest bekende uit de oudheid is de zegelring. Ook deze ring wordt nog vaak gedragen al ontbreekt meestal de zegel en is die vervangen door een (edel)steen.

 

Armband
Als je een stoere outfit wilt afmaken hebben wij de macho armband die erbij past. Een elegante uitstraling is natuurlijk ook mogelijk. Zo kun je nog eens snel wisselen van stemming en image!

 

Ketting

ring cadeau geven

Wil je opvallen of juist niet? Kies de ketting die bij jou, je kleding en gelegenheid past. Er eentje cadeau geven is natuurlijk ook een goed idee!